50Company
Geplaatst op Juni 18, 2012 door 50Company in Entertainment, Zakelijk, Politiek
Werkgevers die een werknemer in dienst hebben die 62 jaar of ouder is, kunnen gebruik maken van een premiekorting. Dit maakt het voor werkgevers een stuk aantrekkelijker om een oudere werknemer in dienst te nemen.
U kunt deze premiekortingsregeling onder de aandacht brengen tijdens uw sollicitaties om uw concurrentiepositie ten opzichte van jonge sollicitanten te verbeteren.
Onderstaand vindt u meer informatie over de premiekorting (via:www.belastingdienst.nl)


Premiekorting oudere werknemer
Hebt u in 2012 een werknemer in dienst die 62 jaar of ouder is? Dan hebt u bij een dienstverband van ten minste 36 uur per week recht op een premiekorting van maximaal € 2.750 per jaar. Bij een dienstverband van minder dan 36 uur per week wordt de korting evenredig minder.
De premiekorting kan ook nooit meer zijn dan het bedrag aan premies dat u betaalt.

U kunt de premiekorting in dienst hebben oudere werknemers toepassen zolang de dienstbetrekking bestaat, maar uiterlijk totdat uw werknemer 65 jaar wordt.

Geen recht op premiekorting in dienst hebben oudere werknemers
U hebt geen recht op de premiekorting in dienst hebben oudere werknemers voor dienstbetrekkingen die in het kader van de Wet sociale werkvoorziening (WSW) volledig gesubsidieerd zijn. Is de dienstbetrekking gedeeltelijk gesubsidieerd, dan komt u wel in aanmerking voor de premiekorting.

Meer informatie: http://bit.ly/MIcsu7
Berichten
Nog geen reacties geplaatst. Login of word lid om een reactie te plaatsen.

Contact Opnemen

50 Company
Afdeling 50 Club

E-mail: info@50club.nl
Website: www.50company.nl

Telefoon: 026-365 34 90
Vul het mailformulier in..

Maak uw Video
Wilt u hulp bij het maken van uw videosollicitatie? Kijk dan in de activiteiten agenda van 50 Company Wanneer er weer een videomiddag wordt georganiseerd. U kunt zich aanmelden voor een videomiddag door
een mail te sturen naar info@50club.nl. video afteller
Social Media
Volg ons op social media als LinkedIn en Twitter door op onderstaande icoontjes te klikken.

Volg @AnneMarije50 op Twitter